Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Peter van Berckel Tsukémono

snelle groentefermentaties uit Japan

Gedrukt boek

Zelf groentepickle maken met een persje en de aanwijzingen in dit boek. De recepten zijn vegetarisch en voor een groot deel ook veganistisch.

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, voedingsmiddelen ; conserveren, Huishoudkunde, Fermentatie (voeding), Japanse recepten, Eten en drinken algemeen, Overige bereidingswijzen, Vegetarische kookboeken
Taal
Nederlands

Meer informatie

Versie
Eerste druk
Uitgever
Rineke Dijkinga Books, Sellingen
Verschenen
2018
ISBN
9789081821575
Kenmerken
198 pagina's, illustraties, 31 cm
Aantekening
Met woordenlijst, literatuuropgave, registers
redactie Saskia Schepers
illustraties en kalligrafie Paulus van Voren, Azumi Uchtani
fotografie Esther Verwindt

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage