Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Nadia Zerouali, Samira Dahmani Couscous

de lekkerste gerechten uit de Couscousbar

Gedrukt boek

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, Noordafrikaanse recepten, Midden-Oosterse recepten, Aardappelgerechten - Deegwaren - Rijstgerechten, Couscousrecepten, Huishoudkunde, Eten en drinken algemeen
Taal
Nederlands

Meer informatie

Uitgever
Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Verschenen
2018
ISBN
9789038805979
Kenmerken
176 pagina's, 24 cm, illustraties
Aantekening
Met register
culinaire redactie: Inge Huijs
fotografie: Hüsne Afsar

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage