Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Jamie Oliver 5 ingrediënten

snel & simpel koken

Gedrukt boek

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, kookkunst, Huishoudkunde, Kookboeken, Eten en drinken algemeen, Algemene kookboeken
Taal
Nederlands

Meer informatie

Versie
Eerste druk
Uitgever
Kosmos Uitgevers, Utrecht
Verschenen
2017
ISBN
9789021566665
Kenmerken
317 pagina's, 26 cm, illustraties
Aantekening
Omslagtitel
culinaire redactie: Lars Hamer
vertaling [uit het Engels]: Jaromir Schneider
portretfotografie Paul Stuart & Jamie Oliver
Met register
foodfotografie David Loftus
redactie: Kirsten Verhagen
Vertaling van 5 ingrediënts : quick & easy food. - Londen : Michael Joseph, 2017

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage