Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
    • Water
  • Over ons
  • Contact

Anke Schütz, Diane Dittmer Koken uit de natuur

lekker, gratis en gezond

Gedrukt boek

Recepten voor smakelijke gerechten waarbij ‘in het wild gezochte’ ingrediënten soms als smaakmaker, soms als basis gebruikt worden.

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, kookkunst, Huishoudkunde, Groenten - Fruit, Kookboeken, Natuur populair algemeen, Eten en drinken algemeen, Eetbare planten
Taal
Nederlands

Meer informatie

Uitgever
Kosmos Uitgevers, Utrecht
Verschenen
2016
ISBN
9789021563114
Kenmerken
160 pagina's, illustraties, 25 cm
Aantekening
Met index
vertaling uit het Duits: Linda Jansen
Vertaling van Wald- und Wiesenkochbuch. - München : Gräfe und Unzer Verlag GmbH, ©2014
foto's: Anke Schütz

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage