Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Peter Klosse, Peter Paul van den Breemen, Theus de Kok Werken met wild

Gedrukt boek

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, Koken, Huishoudkunde, Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte, Gevogelte recepten, wildrecepten, Basis kookboeken, Wildrecepten
Taal
Nederlands
Ook beschikbaar als
E-book

Meer informatie

Uitgever
Carrera culinair, Amsterdam
Verschenen
2015
ISBN
9789048826810
Kenmerken
255 pagina's, 29 cm, illustraties
Aantekening
redactie Nicole Willemse en Meneer Wateetons
Met index, register
fotografie Saskia Lelieveld
illustraties Tijs Koelemeijer

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage