Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
    • Water
  • Over ons
  • Contact

Suzanne Havala Vegetarisch koken voor dummies

Gedrukt boek

Na een uitgebreide inleiding over de vegetarische keuken, volgen eenvoudige recepten.

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, Huishoudkunde, Vegetarische kookboeken - Rauwkostrecepten, vegetarische recepten, Vegetarische kookboeken
Taal
Nederlands

Meer informatie

Uitgever
Addison Wesley, Amsterdam [etc.]
Verschenen
2002
ISBN
9043006092
Kenmerken
XVII, 309 p., [16] p. foto's, ill, 24 cm
Aantekening
Vert. van Vegetarian cooking for dummies. - Foster City, CA : Hungry Minds, 2001
Met index
[vert. uit het Engels, red.: Fontline]

Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage