- Genre
-
Non-Fictie
- Onderwerpen
-
Eten en Drinken, Huishoudkunde, Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte, vleesrecepten, Vleesrecepten, Italiaanse recepten, Gevogelte recepten, wildrecepten, Wildrecepten
- Taal
-
Nederlands
- Serie
-
Koken met Carluccio
Meer informatie
- Uitgever
- Schuyt, Haarlem
- Verschenen
-
2000
- ISBN
- 9060975685
- Kenmerken
-
64 pagina's, ill, 21 cm
- Aantekening
- Vert. van Meat, poultry & game. - London : Quadrille, 1999. - (The Carluccio's collection)
- vert. uit het Engels: Jacques Meerman]
- Gebaseerd op materiaal uit Eten in Italië
- [foto's: André Martin
- Met reg
Dit boek kun je niet aanvragen, maar wel inzien. Het ligt ter inzage op de volgende locatie:
Koninklijke Bibliotheek