Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Antonio Carluccio, Priscilla Carluccio Vlees, wild en gevogelte

Gedrukt boek

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, Huishoudkunde, Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte, vleesrecepten, Vleesrecepten, Italiaanse recepten, Gevogelte recepten, wildrecepten, Wildrecepten
Taal
Nederlands
Serie
Koken met Carluccio

Meer informatie

Uitgever
Schuyt, Haarlem
Verschenen
2000
ISBN
9060975685
Kenmerken
64 pagina's, ill, 21 cm
Aantekening
Vert. van Meat, poultry & game. - London : Quadrille, 1999. - (The Carluccio's collection)
vert. uit het Engels: Jacques Meerman]
Gebaseerd op materiaal uit Eten in Italië
[foto's: André Martin
Met reg

Dit boek kun je niet aanvragen, maar wel inzien. Het ligt ter inzage op de volgende locatie:

Koninklijke Bibliotheek

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage