Digitale etalages

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Home
  • Thema
    • Amsterdam
    • Architectuur en stedenbouw
    • De culinaire etalage
    • Design en kunst
    • Energie
    • Erasmus
    • Geschiedenis
    • Moderne devotie
    • Muziek maken
    • Opvoeding en onderwijs
    • Sinterklaas
  • Over ons
  • Contact

Michel Roux Sauzen voor vlees, gevogelte en wild

Gedrukt boek

Genre
Non-Fictie
Onderwerpen
Eten en Drinken, kookkunst, Huishoudkunde, Sausen, Soepen - Sauzen - Salades - Snacks
Taal
Nederlands
Serie
Koken met meesterkoks

Meer informatie

Uitgever
De Lantaarn, Amsterdam
Verschenen
2000
ISBN
9054260823
Kenmerken
64 pagina's, foto's, 21 cm
Aantekening
Oorspr. Engelse uitg.: London : Quadrille Publishing, 2000
hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel
vert. en bew. uit het Engels: Kim Maclean]
[fotogr.: Martin Brigdale
Met index
Gebaseerd op Sauzen. - 1997

Dit boek kun je niet aanvragen, maar wel inzien. Het ligt ter inzage op de volgende locatie:

Koninklijke Bibliotheek

Delpher

Bekijk in Delpher

Plusbibliotheken

  • Website Plusbibliotheken
  • Informatie Digitale etalages
  • Aanvraagformulier Digitale etalage