P NUTS award

Gepubliceerd op: 12 februari 2015 16:10

Ding als energie-initiatief mee met de P-NUTS Awards 2015. De P-NUTS Awards 2015 worden op donderdag 16 april in Tilburg uitgereikt. P-NUTS is een jaarlijkse publieksprijs voor lokale duurzame energie-initiatieven. Met de prijs worden pioniers op het gebied van lokale duurzame energie in het zonnetje gezet. De prijs laat zien dat de energietransitie niet iets van morgen is, maar van nu – de energietransitie is al in gang gezet.

Inzenden voor 18 maart

Half januari startte de inschrijving voor de 4de editie van de P-NUTS Awards, dé vak- en publieksprijs die tweejaarlijks wordt uitgereikt aan lokale, duurzame energie-initiatieven. Dit jaar is zij voor het eerst ook toegankelijk voor internationale initiatieven. De sluitingstermijn voor de inzendingen is 18 maart 2015.
De inzendingen en bevindingen komen samen in Tilburg en worden vereeuwigd in het P-NUTS boek. Dit is een gids met lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland en daarbuiten. De uitreiking van de P-NUTS Awards vindt plaats tijdens de themadag ‘Regio’s in de spotlights’.
Deelname is gratis, kennis delen en enthousiasmeren is het doel. Een onafhankelijke jury, met experts uit verschillende vakgebieden, beoordeelt de inzendingen voor de P-NUTS Awards.
 

Meer informatie

P-NUTS website