Klimaatstraatfeest gaat weer van start

Gepubliceerd op: 6 oktober 2015 14:06

Op 9 oktober gaat de leukste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland weer van start! Wil je nú al voor lopen op de rest? Schrijf je dan in vóór 9 oktober en begin de wedstrijd met een voorsprong van 250 punten.

De wedstrijd

Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen. De straat die aan het einde van de competitie de meeste punten heeft gescoord wint een fantastisch straatfeest.

Op de website van het Klimaatstraatfeest kun je je vanaf 9 oktober 2015 tot 7 maart 2016 aanmelden als fysieke of virtuele straat. In de fysieke straten competitie ben je op basis van woonadres met elkaar verbonden, je doet dus mee met jouw buren. Wil je niet met jouw buren meedoen, maar met jouw voetbalteam, collega’s, vrienden of vereniging? Meld je dan aan voor de virtuele straten competitie.

De wedstrijd wordt dit jaar nóg leuker en spannender. Vertrouwde elementen zal je terug zien, maar we hebben het Klimaatstraatfeest ook vernieuwd. Zo heeft de achtste editie van het Klimaatstraatfeest bijvoorbeeld nog maar één grote afval ronde. Zijn alle energiebesparende acties te vinden op een totaal vernieuwde website en is de wedstrijd dit jaar ook te spelen vanaf je smartphone.

Meer informatie:

www.klimaatstraatfeest.nl