Woon- & Energiemarkt Middelburg

25 maart 2023, van 10:00 tot 14:00 | ZB Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg)

Kosten: geen

Op zoek naar een nieuwe woning of denkt u na over het verduurzamen van uw bestaande woning? Kom dan op zaterdag 25 maart tussen 10.00 en 14.00 uur naar de gratis toegankelijke Woon- & Energiemarkt in de ZB in Middelburg.

Woonmarkt

Op de Woonmarkt krijgt u informatie over verschillende nieuwbouwprojecten binnen de gemeente Middelburg. De grote projecten zoals Mortiere, Essenvelt, Veersepoort en Rittenburg zijn hier aanwezig, maar ook de kleinere projecten zoals Laurenshof (Sint Laurens) en Sprinkhof (Arnemuiden) presenteren zich op deze dag. Of u nu op zoek bent naar een appartement, levensloopbestendige woning, eengezinswoning of vrij kavel. Door de diversiteit aan projecten binnen de gemeente is er een uiteenlopend aanbod beschikbaar. De Rabobank geeft extra toelichting over de mogelijkheden van hypotheekverstrekkers bij duurzame woningen. Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie geeft een toelichting op de notariële zaken waar u op moet letten bij het aankopen van een woning

Energiemarkt

Op de Energiemarkt kunt u de mogelijkheden bekijken voor het verduurzamen van uw woning. Verschillende partijen zijn op deze dag aanwezig. Het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van uw woning, mogelijkheden voor subsidies, hulp van Energiefixers óf het aanleggen van een duurzame tuin? Over al deze onderwerpen kunt u op deze dag informatie inwinnen. Ook de ZB is vertegenwoordigd op de energiemarkt.
Er vinden lezingen plaats hoe u een klimaatadaptieve tuin aanlegt en ISOenergy geeft u een kijkje in het verduurzamen van uw woning met de daarbij komende kosten.