Energy Bootcamp YESC

23 oktober 2019 | HZ University of Applied Sciences, Het Groene Woud 1, Middelburg

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de YESC Energy Bootcamp ga je samen met andere studenten van MBO, HBO en WO aan de slag om ideeën uit te werken voor het versnellen van de overstap naar duurzame energiebronnen. Hoe? Door vooral te doen!

Een vliegende start voor ideeën die de energietransitie versnellen

In teams van studenten ga je in één dag aan de slag om te komen tot het beste idee voor het versnellen van de overstap naar duurzame energiebronnen. Een team kan op verschillende manier gevormd worden: op basis van je eigen idee samen met andere studenten, een idee van één van de deelnemende bedrijven waar je bij kan aansluiten, of een project waar je al met een team aan werkt. Een goed team is een mix van leden die elkaar aanvullen en versterken met inspiratie, competenties en ambitie.

Onder leiding van YESC, Dockwize en bijgestaan door gepassioneerde ondernemers en experts ga je aan de slag met bewezen methodes en tools die vele startups hebben toegepast om snel succesvol te worden en te blijven. Tijdens de YESC Energy Bootcamp krijg je de kans hulplijnen in te schakelen, expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij de coaches om zo gedurende de dag de gevraagde opdrachten in te kunnen leveren. De bootcamp wordt afgesloten met een pitch van ieder team waarin dé creatieve oplossing wordt gepresenteerd.