Warmtepomp en isolatie in plaats van gas

Gepubliceerd op: 13 maart 2017 10:10

Het Warmte Effect is een enorm succes! Ruim 900 bezoekers bezochten de informatiebijeenkomsten in Zierikzee, Terneuzen, Goes en Middelburg.

Van het gas af met Het Warmte Effect

Niek Tramper van Zeeuwind, en Daniel Lodders van Saman Groep uit Zierikzee gaven tijdens deze bijeenkomst uitleg over de mogelijkheden van de warmtepomp. Zeeuwind en ZMf, initiatiefnemers van het Warmte Effect zijn ontzettend blij met de grote interesse in deze duurzame oplossingen!

Verwarming van je huis

Verwarming vraagt veel energie: zo’n 30% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. Besparen op verwarmen is relatief eenvoudig. Isolatie en een zuinige installatie voor verwarming en warm water zijn de succesfactoren. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te produceren is de warmtepomp. Wat een warmtepomp kost, oplevert en kan? Dat staat centraal bij Het Warmte Effect.

Vervolg van Het Warmte Effect

De informatiebijeenkomsten over de warmtepomp zijn voorbij, maar de actie van Het Warmte Effect nog niet. U heeft nog tot en met 31 maart de tijd om te profiteren van korting op alle warmtepompen bij Saman Groep. Daarnaast komt ook een actie voor het isoleren van woningen. We starten met de actie op 25 maart 2017 op de Borselse Woningmarkt. Vanaf eind maart en in april zullen er ook informatieavonden volgen.

Meer informatie van Het Warmte Effect