Van het gas af

Gepubliceerd op: 17 januari 2017 14:58

Het Warmte Effect is een nieuw initiatief van ZMf en Zeeuwind om gas en geld te besparen. Verwarming vraagt veel energie: zo’n 30% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. Besparen op verwarmen is relatief eenvoudig.

Isolatie en een zuinige installatie voor verwarming en warm water zijn de succesfactoren. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te produceren is de warmtepomp. Wat een warmtepomp kost, oplevert en kan? Dat staat centraal bij Het Warmte Effect.

Informatieavonden

Iedereen is van harte welkom bij de informatieavonden waar de mogelijkheden getoond worden om met behulp van warmtepomp en isolatie te besparen op de gaskosten. Het Warmte Effect geeft onafhankelijke informatie en doet een scherp aanbod om gasbesparing zo makkelijk mogelijk te maken. Ook zijn er mogelijkheden voor subsidie. 

Locaties en data

De voorlichtingsavonden zijn gratis en beginnen steeds om 20:00 uur.

Je bent welkom op:

Dag Datum Plaats Locatie
donderdag 2-2-2017 Zierikzee Saman Groep, Gouwepoort 1
dinsdag 7-2-2017 Terneuzen Stadhuis, Oostelijk Bolwerk 4
dinsdag 14-2-2017 Goes Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2
donderdag 16-2-2017 Middelburg Wijkcentrum Palet, Joh. v. Reigersbergstraat 2
dinsdag 28-2-2017 Zierikzee Saman Groep, Gouwepoort 1

Warmtepompen en isolatie

Vanaf 21 januari 2017 start een actieperiode waarin je kunt profiteren van aanbiedingen voor warmtepompen. Vanaf 1 maart staan daarnaast mogelijkheden voor isolatie in de etalage. Wie maximaal meedoet bij Het Warmte Effect investeert op korte termijn in een toekomst zonder gas. Wil je nu al meer weten? Bezoek dan de website: www.hetwarmteeffect.nl