Interactieve avond "Koken met Karin"

Gepubliceerd op: 9 november 2016 10:20

De Bibliotheek Bunschoten organiseert een interactieve avond, genaamd “Koken met Karin zonder pakjes en zakjes”. Deze avond vindt (onder begeleiding van schrijfster Karin Luiten) plaats op donderdag 24 november van 19.30 tot 22.00 uur. U bent van harte welkom!

Karin Luiten vertelt tijdens deze interactieve avond over haar werk, houdt een pakjesspreekuur en demonstreert hoe zij kookt zonder pakjes en zakjes. Restaurant De Mandemaaker werkt mee door één en ander te bereiden, zodat u kunt proeven en snoepen. LUV Spakenburg is deze avond aanwezig in de Bibliotheek Bunschoten met een kraam waar u de kookboeken van Karin kunt aanschaffen.

Karin Luiten

Culinair journalist en kookboekenschrijfster Karin Luiten kookt, schrijft en tekent sinds 2005 fulltime voor haar beroep. Inmiddels heeft ze zes culinaire scheurkalenders en elf kookboeken op haar naam staan, waarvan de bestsellers “Koken met Karin: Zonder pakjes en zakjes” 1 en 2 het meest bekend zijn. De recepten uit de boeken en ook filpmjes daarvan staan op de website van Karin. 

Meld u aan!

Om deel te nemen aan deze interactieve avond, kunt u zich hier aanmelden. Als u lid bent van de Bibliotheek Eemland, waar de Bibliotheek Bunschoten onderdeel van uitmaakt, betaalt u € 5,- voor een toegangskaartje. Niet-leden betalen € 7,50.