Foodtrucks op de Ibiza markt van het Eemhavenfestival in Amersfoort

Gepubliceerd op: 15 augustus 2016 11:55

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus brengt het Eemhaven Festival één en al gezelligheid in- en om de Eemhaven in Amersfoort. Óp en rond de Ibiza markt vindt u dan de leukste en lekkerste foodtrucks. Stuk voor stuk origineel, authentiek en met de smakelijkste snacks en gerechtjes. Van de meest verse vis tot de heerlijkste hamburgers en van waanzinnige wraps tot bijzondere barbecues. Geniet van al het lekkers in het grootste en gezelligste openlucht restaurant van Amersfoort!

Het Eemhavenfestival

Het leukste en meest gevarieerde gratis festival van Midden-Nederland in de zomer is het Eemhavenfestival in Amersfoort. Het gebied wordt omgetoverd tot festivalterrein waar u kunt genieten van de bekendste artiesten, een fantastische Ibiza markt, gezellige waterspelen en heel veel lekker eten en drinken bij de talloze bars en foodtrucks.

Zo´n 75 Ibiza kramen en 25 foodtrucks vormen de natuurlijke omheining van het terrein, waarop twee podia worden geplaatst. Het kleine podium aan de Grote Koppel staat in het teken van ´Nieuw Amersfoorts Peil´, het cultuur-concours van het Eemhaven Festival, waar getalenteerde zangers, zangeressen en bands hun muzikale kunnen presenteren. Het hoofdpodium op het Eemplein vormt het kloppend hart van het festival.

Bronnen: Eemhavenfestival en Ibizamarkt (facebook)