Eerste Quetzal Chocoladebar opent in Amersfoort

Gepubliceerd op: 26 juli 2016 15:43

Op 1 september opent de eerste Quetzal Chocoladebar in Nederland haar deuren, deze vestiging wordt geopend aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort. Franchisenemer Bob van der Heul heeft deze week de sleutels van het pand ontvangen en de franchiseovereenkomst getekend met master franchiser Robert Hoenderdos.

Chocoladebar

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en broodjes met chocoladesnippers. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen.

Totaalbeleving

“In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal Chocoladebar is een absolute totaalbeleving”, vertelt Robert Hoenderdos.

De franchisenemer

“De franchisenemer Bob van der Heul is een kanjer. Als leermeester Horeca en jarenlange ervaring in kleinschalige maar ook grootschalige horeca kent hij het klappen van de zweep. Zijn passie en gedrevenheid zullen de start van de formule in Nederland alleen maar goed doen!”, aldus Robert.

Bron: Franchise+