Appartement in KLM Boeing

Logeren in een Boeing MD-11 is misschien wel een jongensdroom voor iedereen die piloot had willen worden. KLM en Airbnb maakten het mogelijk.

Het Amsterdams ontwerpbureau Tank en Art Dept mochten een Boeing van KLM inrichten als luxe appartement, om de samenwerking van KLM met Airbnb te vieren. Als start mochten drie prijswinnaars in dit getransformeerde vliegtuig overnachten. De samenwerking biedt KLM-klanten de mogelijkheid om via de website Airbnb-accommodaties te vinden.

Boeken over bijzondere vliegtuigen

 • Boeing 787 Dreamliner

  Ruud Vos

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Boeing 787 Dreamliner

 • Vliegtuigen

  Christopher Maynard

  Kennismaking met allerlei soorten vliegtuigen en voertuigen, die op je op een vliegveld kunt tegenkomen. Met vele kleurenfoto's. Kijkboek voor kinderen vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vliegtuigen

 • Supersonische vliegtuigen

  Stapsgewijs wordt beschreven hoe je dertien modellen van supersonische vliegtuigen kunt vouwen. Met kleurentekeningen en uitscheurbare voorbeelden. Vanaf ca. 11 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Supersonische vliegtuigen

 • Brewster Buffalo

  Nico Braas

  Monografie over het Amerikaanse gevechtsvliegtuig, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd ingezet en dat ondanks een slechte reputatie toch enkele successen boekte.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Brewster Buffalo